top of page

Vrijwilliger

Fietst u graag in onze mooie omgeving en wilt u iemand anders hier ook van laten genieten?  Ook voor u, als potentiële vrijwilliger, staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat onze vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Fietsmaatjes
Vijfheerenlanden is altijd op zoek naar vrijwilligers! 

Afhankelijk van uw beschikbare tijd kunt u zich aanmelden voor bv. een ochtend per week of per maand. Ook kan er een voorkeur uitgesproken worden voor een vaste gast, iemand die u kent of voor verschillende gasten. Met ons flexibele planningsrooster kunt u ook zelf altijd zien of er een duofiets beschikbaar is. 

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen. 

Gezellig samen genieten 

Deelnemer 

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Lijkt het u heerlijk om regelmatig een tochtje te maken in de omgeving?  Zeker als de zon schijnt, langs de Linge of Lek of door de polder te rijden. Een stukje door de velden om naar de vogels te kijken of te kijken hoe de omgeving met de seizoenen verandert.

Fietsmaatjes Vijfheerenlanden kan u daarbij helpen op de locaties Leerdam en Vianen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding: € 3 voor één rit. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

bottom of page