top of page
Zoeken

‘Fietse’ Europaplein sponsort Fietsmaatjes Leerdam

LEERDAM • Fietsmaatjes Leerdam was vrijdag aanwezig op het Europaplein om mensen kennis te laten maken met het concept van Fietsmaatjes.


Op de Facebookpagina van het Europaplein is te lezen dat de middag een succes was: “Afgelopen vrijdag Fietse op het Europaplein. Met een kleine knipoog naar Eetse, Sportse en andere evenementen die als Europaplein samen actief georganiseerd zijn. Vrolijk enthousiasme, en mooi om te zien wat een stukje fietsen met iemand kan doen.”


Berry Verwijmeren, betrokken bij Fietsmaatjes, vertelt dat door de sponsoring van Fietse Europlein de duofiets van Fietsmaatjes kan worden ingezet voor mensen die anders niet meer kunnen fietsen in de omgeving. “Onze gasten en hun maatje maken mooie fietstochten en genieten niet alleen van de natuur maar ook van elkaar.”


Fietsmaatjes is altijd op zoek naar nieuwe gasten en vrijwilligers. En waarom het voor iedereen iets waardevols kan zijn, legt Berry graag uit: “Eén van onze gasten schreef ons: ‘Mijn fietsmaatje is helaas weggevallen. Wij hebben samen een geweldige tijd gehad. Ik mis hem ontzettend. Ik wil toch graag fietsen en zoek dus een nieuw maatje. Het zal best wennen zijn, maar ik hoop dat er iemand is en dat wij samen een klik kunnen hebben. Mijn maatje en ik fietsten elke veertien dagen een vaste ochtend en dan fietsten wij twee uur. Door Covid-19 en het slechte weer hebben wij helaas minder kunnen fietsen, maar we hadden wel elke 14 dagen contact met elkaar. Nu Covid-19 minder is, kan er weer meer gefietst worden. Ook het mooie weer draagt er toe bij dat ik naar het samen fietsen uitkijk. Ik hoop dat er snel een maatje kan worden gevonden om weer samen te gaan fietsen.’ En daarom kan Fietsmaatjes Leerdam ook iets voor u zijn”, benadrukt Berry.Fietsmaatjes Leerdam heeft zich vrijdag dus gepresenteerd op het Europaplein. Er was erg veel belangstelling. Wie wilde kon een proefrit maken.


Door de aanwezigheid op het Europaplein zijn weer nieuwe gasten en vrijwilligers ingeschreven. Wie ook belangstelling heeft om gast, vrijwilliger of sponsor te worden van Fietsmaatjes Leerdam kan contact opnemen met Fietsmaatjes Leerdam via FietsmaatjesLeerdam@gmail.com of 06-24641718.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page