top of page
Zoeken

Fietsmaatjes Leerdam april 2021

Lentekriebels

Hebt u ook de lentekriebels? Dat voorjaarsgevoel en dus willen we naar buiten. Met onze duofiets kunnen onze gasten met hun maatje lekker de natuur in. Onze fietsen zijn coronaproof dus is er geen enkele belemmering. Iedereen kan weer op stap. We hebben nog voldoende ruimte voor nieuwe gasten en vrijwilligers. Wij denken dat u fietsmaatjes als allerbeste kunt aanbevelen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Samen zijn we Fietsmaatjes Leerdam


Uitspraak van een gast

Het is elke keer weer genieten


Uitspraak van een gast

Een week niet gefietst is een week minder plezier.


Vrijwilligers

Het is best een bijzondere periode met Corona. Wij missen het contact met jullie zeker nu het voorjaar er weer aankomt en onze gasten weer zin krijgen in een ritje. En gelukkig kunnen we veilig op pad met de aangepaste DUOfiets en alle andere maatregelen. Wij hopen dat jullie ook weer zin hebben om op pad te gaan met een gast. Als de Corona maatregelen het toelaten gaan wij zo snel mogelijk met jullie allemaal bij de fietsenstalling een kop koffie drinken zodat we tips / ervaringen en mooie routes met elkaar kunnen uitwisselen. Zodra het mogelijk is, ontvangt u een uitnodiging van ons. Mochten er zaken zijn waar u tegen aanloopt, mail of bel ons dan gerust.


Foto`s

Fietsmaatjes Leerdam is op zoek naar foto’s van onze gasten en vrijwilligers terwijl ze aan het genieten zijn in onze mooie omgeving. We willen die foto`s graag gebruiken in al onze communicatiemedia. Natuurlijk uitsluitend met toestemming van onze gasten en vrijwilligers. Hebt u mooie foto`s die u met ons wilt delen, stuur ze dan naar ons e-mailadres.
Proefrit maken?

Eindelijk ....... het voorjaar komt er aan. Hebt u als vrijwilliger ook weer erg veel zin om lekker op pad te gaan met een gast. Na een bijzondere tijd waarin alles anders is geweest maar waar gelukkig buiten fietsen met onze aangepaste DUOfiets wel mogelijk bleef. Misschien hebt u al een tijdje niet meer gefietst met een gast. U weet misschien niet meer precies hoe alles gaat of werkt. Schroom dan niet en neem contact op met Jaap van Leur onze coördinator. Hij helpt u met veel plezier weer veilig op weg.


Uitspraak van een gast

Ik kijk na afloop altijd weer uit naar de volgende rit met mijn maatje.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page