top of page
Zoeken

Fietsmaatjes Leerdam april 2021 extra

Lente: Op de fiets met een gast!

Het mooie weer komt eraan en de bloesem staat op springen. Een mooie gelegenheid om met uw fietspartner weer te gaan fietsen. De fietsen zijn nog steeds coronaproof. Maak er gebruik van en geniet er samen van. We roepen jullie op via de applicatie van Samenfietsen gasten uit te nodigen voor een tochtje.


Ambassadeurs gezocht

Een ambassadeur van Fietsmaatjes Leerdam zoekt binnen zijn of haar netwerk naar gasten en/of vrijwilligers die een proefrit willen maken op onze DUOfiets. Ken je iemand die hiervoor geschikt is geef je dat door aan een bestuurslid. Die maakt vervolgens een afspraak te maken met de gast of vrijwilliger. Dit bestuurslid maakt de afspraak voor een proefrit met de gast of vrijwilliger. Een maatje, onze coördinator of een bestuurslid komt aan huis om de proefrit uit te voeren. Het maatje geeft daarna direct het resultaat door aan de coördinator en die zoekt een permanent maatje of gast uit en regelt de verdere zaken volgens het protocol van Fietsmaatjes Leerdam. Weet u iemand die Ambassadeur kan of wil worden? Geef dat a.u.b. door aan het bestuur.


Proefrit

Het voorjaar staat voor de deur, de bloesems staan in bloei en vele ouderen zijn gevaccineerd. Tijd om er op uit te gaan met een fietsmaatje en de wind in uw haren te voelen.

Fietsmaatje Leerdam heeft als doel om mensen die graag nog graag willen fietsen, maar dit zelfstandig niet meer kunnen, fietstochten aan te bieden. De fietsen hebben een elektrische trapondersteuning. Kent u iemand voor wie onze fiets en een uitkomst kunnen zijn: We bieden hen een gratis proefrit aan.24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page