top of page
Zoeken

Fietsmaatjes Leerdam december 2021Dankbaarheid


Dit is laatste Nieuwsbrief van het Fietsmaatjes-jaar 2021. Een jaar waarin wij nog steeds met het virus Covid-19 te maken hebben. En helaas op het moment dat ik dit schrijf stijgt het aantal coronagevallen schrikbarend. Dat heeft toch ook een zekere weerslag op ons als bestuur maar nog meer op de fietsende gasten en vrijwilligers. We leven in een wereld waar niet alles meer vanzelfsprekend is. Misschien is dat juist een reden om toch in het nieuwe jaar 2022 wel weer te gaan fietsen of zelfs een start te maken met een fietstocht op de duofiets samen met een maatje. We hebben genoeg vrijwilligers die staan te trappelen om de blauwe duo fietsen (corona-proof) in beweging te zetten en met hun gast rond te fietsen in de omgeving van Leerdam.

Ook nu zijn er nog steeds een aantal vrijwilligers die er elke week met hun gast op uit trekken. En het plezier spat er vanaf. Ze fietsen, drinken koffie onderweg en hebben een hele gezellige ochtend of middag met elkaar.

Zo aan het einde van het jaar, is het misschien ook juist de tijd om dankbaar te zijn, dat is met de pandemie en overige problemen die daar uit voort komen niet altijd gemakkelijk. Ik wil namens het hele bestuur van Stichting Fietsmaatjes zeggen dat wij dankbaar zijn dat wij ook in 2021 konden fietsen met gasten die dat niet meer zelf kunnen. Wij schenken ze op deze manier een middagje uit in de buitenlucht en hebben het gezellig met elkaar. Dankbaarheid dus!

Bedankt vrijwilligers, gasten en overige geïnteresseerden voor alle inspanningen voor Fietsmaatjes Leerdam in het afgelopen jaar 2021. Ik wens iedereen een fijne Kerst en een goede jaarwisseling toe. We zien u allen graag in 2022 weer op de Duofiets. Anja van Heeswijk Voorzitter, Namens het bestuur Fietsmaatjes Leerdamn.


Anja van Heeswijk
Fietsmaatjes Leerdam is de wielertoerclub leerdam zeer erkentelijk voor haar sponsorbijdrage.


Nieuwjaarswens

Het einde van het jaar is geen einde en geen begin, maar een voortgaan met alle wijsheid die ervaring ons kan bijbrengen.


Fietsmaatjes Leerdam wenst alle gasten, vrijwilligers en sponsoren een goed, gezond en voortreffelijk 2022.


Promotie Fietsmaatjes Leerdam

Om de bekendheid van Fietsmaatjes te verhogen en gasten en vrijwilligers te werven, hebben we een aantal vrijdagmiddagen in oktober acte de préséance gegeven op het Kerkplein, het Eiland en het Europaplein. In het najaar toerde Fietsmaatjes door Leerdam. Wie een stukje wilde fietsen, kreeg de gelegenheid om een proef te rijden. Het is ook nog mogelijk om een proefrit te maken. Met de feestdagen is het misschien wel leuk om onze cadeaubon te kopen. Ieder die origineel cadeau zoekt voor zijn of haar ouders, buren of een goede vriend, kan een cadeaubon kopen voor € 15,00. Hiermee kan de ontvanger 5 keer met een fietsmaatje op pad. De gast hoeft nog niet aangesloten te zijn bij fietsmaatjes. Meer informatie over fietsmaatjes: www.fietsmaatjesleerdam.nl


Fietsmaatjes cadeaubon

Met de feestdagen is het misschien leuk om onze cadeaubon te kopen. Iedereen kan een cadeaubon kopen voor € 15,00. Hiermee kan de ontvanger 5 keer met een fietsmaatje op pad. De gast hoeft nog niet aangesloten te zijn bij Fietsmaatjes. Verkrijgbaar bij Print Pro of via de website www.fietsmaatjesleerdam.nl29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page