top of page
Zoeken

Fietsmaatjes Vijfheerenlanden locatie Leerdam zoekt vrijwilligers

LEERDAM • Mensen die het bestaan van Fietsmaatjes Vijfheerenlanden nog niet kennen, hebben vast weleens de blauwe duofietsen in de omgeving van Vianen of Leerdam gezien. Een vrijwilliger fietst dan met iemand die nog graag wil fietsen, maar dit zelfstandig niet meer kan. Vanuit locatie Vianen en Leerdam worden deze fietstochten gemaakt op een duofiets met trapondersteuning.


Fietsmaatjes laat mensen genieten van de omgeving. Kortom fietsend door de natuur en de frisse buitenlucht. Door de fietstochten wordt het isolement van onze gasten doorbroken, komen de gasten op een gezellige manier letterlijk in beweging en ontstaan er unieke contacten tussen gasten en vrijwilligers. Daar begint de schoen te wringen. Met name voor de locatie Leerdam neemt het aantal vrijwilligers af, terwijl het aantal gasten toeneemt.


Dus wie van fietsen houdt, graag met mensen omgaat en het heerlijk lijkt om regelmatig een fietstochtje te maken in de omgeving van Leerdam, is de ideale vrijwilliger voor Fietsmaatjes, locatie Leerdam. Als vrijwilliger aan de slag, eerst de organisatie van Fietsmaatjes leren kennen of een proefritje op een duofiets maken? Neem dan contact op met de coördinator van onze locatie in Leerdam Jaap van Leur via telefoon 06 51213249 of jaap.van.leur@hetnet.nl.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page