top of page
Zoeken

Nieuwsbrief 2023-4

5 jaar Fietsmaatjes in Leerdam.

  • Weer heerlijk gefietst en hard toen we achterna werden gezeten door een boze zwaan. Een prachtige zomeravond.

  • .Dit keer niet zo ver geweest omdat het best wel waaide. Maar het was heerlijk om buiten te zijn.

  • Wanneer gaan we weer fietsen? Mijn moeder die dement is vraagt al naar de tochtjes, ze geniet! Daarom en daarvoor bestaat Fietsmaatjes in Leerdam 5 jaar!

Daarom en daarvoor bestaat Fietsmaatjes in Leerdam 5 jaar!

5 jaar Fietsmaatjes locatie Leerdam

Het is alweer 5 jaar geleden dat Fietsmaatjes Leerdam is opgericht. Dit willen we graag met u vieren. Daarom nodigen we u graag uit op zaterdag 7 oktober 2023. U bent vanaf 11:30 uur van harte welkom op het Glaspark aan de Bruininxdeelsekade 4 in Leerdam. Het evenement duurt tot ongeveer 15:00 uur. U moet zich vooraf aanmelden.


Na een korte informele inloop wordt u officieel van harte welkom geheten door de voorzitter en staat er een lunch voor u klaar. Het draait deze dag om het vieren van het jubileum, maar vooral om contact met elkaar en gezelligheid. Aansluitend aan de lunch spelen we twee rondes oud Hollandse spelen.


Graag tot ziens op 7 oktober!


Gast van het eerste uur.

Ik ben begonnen toen Fietsmaatje van start ging en had meteen een geweldige ervaring en een Super Fietsmaatje Pim van Ettinger, helaas is hij overleden in 2021 en ik mis hem nog altijd en de gesprekken die wij hadden over levensvragen. Doordat wij samen zolang fietsten ook over wat intiemere dingen aan elkaar toevertrouwde. .


We hebben samen genoten van de omgeving die Leerdam heeft met de mooie Linge en natuur en bij slecht weer lekker samen koffiedrinken bij elkaar thuis, ja wij hadden een innige band en met zijn partner Teus heb ik ook nog altijd een geweldig fijn contact wij zijn eigenlijk vrienden geworden door Fietsmaatje.


Nu heb ik een nieuw Fietsmaatje en wij hebben ook een leuke klik samen, wel heel anders maar dat zijn de leuke dingen in het leven “Nieuw ervaringen en nieuwe mensen leren kennen” zo werkt Fietsmaatje aan bijzondere ervaringen en lost heel veel op voor mensen zoals ik die alleen zijn komen te staan. Ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van deze heerlijke club!

Dit is mijn verhaal en ik hoop dat alle mensen die fietsen met Fietsmaatje genieten. Ik wens de Stichting Succes met alles en bedankt voor jullie inzet om dit voor ons mogelijk te maken en te houden.


Sponsoren en vrienden van

Fietsmaatjes bestaat dankzij haar vrijwilligers, maar zeker is ook grote dank verschuldigd aan sponsoren en vrienden van. Ook voor hen zullen we het jubileum op gepaste wijzen vieren.


Locatie Vianen

De locatie Leerdam bestaat 5 jaar maar sinds begin dit jaar is er ook een locatie in Vianen. De locatie floreert en vele gasten hebben met hun maatje al fietstochten gemaakt. Ook in Vianen is het genieten van en op de DUOfiets.


Een enkeling heeft ook al ontdekt hoe leuk het is op een andere locatie te gaan fietsen. Natuurlijk kan dat niet zonder een goede instructie over de afspraken op de locatie die men bezoekt. Daarvoor kun je contact opnemen met de coördinator van de betreffende locatie. Op de website staan de gegevens van de coördinatoren.


Fietsmaatjes stelt een Duofiets beschikbaar voor haar gasten en maatjes om te fietsen in onze mooie gemeente. Gasten, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van kunnen zich aanmelden bij het secretariaat of een van de coördinatoren

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page