top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFietsmaatjes Vijfheerenlanden

Nieuwsbrief 2024-03

Lente

Beste mensen,

De bloesem was vroeg dit jaar. Het mooie weer om veel buiten te zijn, liet wat langer op zich wachten. De mooie warmere maanden staan nu echt voor de deur. Fietsmaatjes Vijfheerenlanden hoopt dat onze gasten met hun maatjes uitgebreid gebruik gaan maken van de DUOfiets om langs de mooie dreven en paden van onze gemeente te gaan genieten van de natuur en elkaar.


Cees Taal, Voorzitter Fietsmaatjes Vijfheerenlanden


Kleppe 100 jaar

Op het Europaplein in Leerdam vind je een compleet aanbod van winkels en horeca. Ieder met hun eigen specialiteit, maar Samen Actief.

Kleppe Beheer in de persoon van Arie Kleppe is vanaf de oprichting van Fietsmaatjes Vijfheerenlanden locatie Leerdam een trouwen sponsor. We zijn hem daarvoor zeer dankbaar. We feliciteren hem en het Europalein dan ook van harte met het 100 jarig bestaan van Kleppe.

 

Stalling Leerdam gratis

Dank zij de inspanningen van onze voorzitter Cees Taal en de prettige

samenwerking met Avres is de stalling voor onze DUO-fietsen vanaf dit jaar

gratis voor Fietsmaatjes Vijfheerenlanden locatie Leerdam. We zijn Avres daarvoor zeer erkentelijk. We kunnen dit geld nu gebruiken voor onderhoud van onze fietsen en de binding met onze gasten en vrijwilligers.


Gerda Suiskind: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Bij de uitreiking van het eremetaal memoreerde onze burgemeester Sjors Fröhlich dat Gerda het vermogen heeft om mensen met  beperkingen onvergetelijke (reis)ervaringen te bieden. Met diepe empathie en vastberadenheid probeert zij iedereen binnen de gemeenschap erbij te betrekken. Gelijkwaardig behandelen staat daarbij op de eerste plaats.

Het vrijwilligerswerk van Gerda wordt gekenmerkt door onder haar  pioniersrol als  trouwambtenaar, medebestuurder van de Stichting Spaarbank Vianen, oprichter en coördinator locatie Vianen van Fietsmaatjes Vijfheerenlanden en haar invloedrijke positie binnen de Adviesraad Sociaal Domein, illustreren de

veelzijdige bijdragen van Gerda aan onze samenleving. Wij zijn er trots

op Gerda als bestuurslid in ons midden te hebben.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page