top of page
Zoeken
  • ingrid090

Nieuwsbrief juni 2021

Zomer

Eindelijk is het mooie weer aangebroken. Het wordt weer tijd om gezellig samen te gaan fietsen. Heerlijk bewegen en genieten van de prachtige omgeving van Leerdam. Onze gasten kunnen in deze moeilijke tijd wel wat afleiding gebruiken en jullie waarschijnlijk ook. Fietsmaatjes is er voornamelijk op gericht om met vaste duo’s te fietsen, maar hoe leuk kan het zijn om ook eens met een andere gast te fietsen Op deze manier, samen, nieuwe contacten op te doen. Als je hiervoor “open” staat nodig dan een gast, via “Samen Fietsen”, uit voor een gezellige rit.
Website

Onze website is geheel vernieuwd. Iedereen kan de oude link gebruiken om op de nieuwe website te kijken. De website vind je op www.Fietsmaatjesleerdam.nl. Heb je opmerkingen geef die dan aan ons door.


Gast:

Heerlijk dit mooie weer. Ik kan nu weer volop

fietsen met mijn fietsmaatje!


Ambassadeurs

Fietsmaatjes werkt met ambassadeurs om het werk en de mogelijkheden van fietsmaatjes onder de aandacht te brengen. Gelukkig hebben we al een aantal ambassadeurs bereid gevonden om waar nodig en wenselijk gasten en vrijwilligers voor fietsmaatjes Leerdam te werven.


Verpleeghuizen

We zijn er trots op dat we een grote groep nieuwe gasten kunnen verwelkomen. De bewoners van Emma en Huis ter Leede fietsen met eigen vrijwilligers naar volle tevredenheid op de duofiets van Fietsmaatjes Leerdam. We hebben zo een grote groep gasten erbij.Bijeenkomst met vrijwilligers

Op zaterdag ochtend 8 mei was de eerste vrijwilligersbijeenkomst van dit jaar.

Alles op gepaste afstand en buiten voor de fietsenstalling. Het was super om iedereen weer life te ontmoeten. We hebben met veel plezier gekeken naar het eigen promotiefilmpje van fietsmaatjes leerdam onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

Het was een mooi om alle ervaringen met elkaar te delen en weer opgewarmd te worden om er weer lekker opuit te gaan met een gast. We hebben goede tips en ideeën ontvangen om meer gasten en vrijwilligers te werven. dat was heel waardevol en leverde al meteen een nieuwe gast op! In het najaar gaan we zeker weer een bijeenkomst organiseren.


Fietsknooppunt Vijfheerenlanden

De gemeente Vijfheerenlanden, wethouder Taal, en de provincie Utrecht, gedeputeerde Schaddelee, hebben een aantal fietsroutes ontwikkeld. Bij de opening van deze routes was

was Fietsmaatjes Leerdam ook uitgenodigd. Wij zijn erg blij met nog meer mooie routes in onze toch al zo mooie omgeving. We zullen zeker gebruik maken van deze nieuwe fietspaden, Misschien ook door toekomstige fietsmaatjes in Meerkerk en Vianen?


Oranjefonds

Het oranjefonds heeft de oorspronkelijke subsidie definitief vastgesteld. Hierdoor is de volledige

subsidie die we in 2019 hebben toegekend gekregen ook aan ons uitbetaald. We zijn hier erg blij mee.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page