top of page
Zoeken

We fietsen weer!

Het is een vreemde tijd; nog steeds hebben we te maken met Covid-19. Toch zijn er lichtpuntjes te melden voor onze gasten en vrijwilligers. We fietsen weer! Dat doet Fietsmaatjes Leerdam met de groots mogelijke zorgvuldigheid. We hebben een scherm geplaatst tussen de vrijwilliger en de gast. Er zijn schoonmaakprotocollen geschreven en er zijn handschoenen en gezichtsbeschermers ter plekke aanwezig. Als iedereen zich aan de protocollen houdt en verdere voorzichtigheid betracht kunnen we toch genieten van deze geweldige fietsactiviteit in de buitenlucht. Dat willen wij als Fietsmaatjes graag bereiken .


Opening stalling

We zijn erg blij dat we onze eigen stalling in gebruik hebben kunnen nemen. We hebben dat feestelijk gedaan met gasten, vrijwilligers, bestuur en belangrijke sponsoren. Onze stalling bevindt zich aan de Industrieweg achter het pand van Avres.


Nieuwe gasten zijn welkom

Kent u mensen die van fietsen houden, maar voor wie het door omstandigheden niet (meer) gaat? Zeker als de zon schijnt, lijkt het hen heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving? Een stukje langs de Linge of door de polder rijden. Een stukje door het Aquoyseveld om naar de vogels te kijken of te gaan kijken hoe de nieuwbouw in de Broekgraaf vordert. Fietsmaatjes Leerdam laat mensen genieten van Leerdam en omgeving. Fietsend genieten van de natuur, de frisse buitenlucht, het doen van een boodschap of gewoon een blokje om. Gasten, maatjes(vrijwilligers) en sponsoren kunnen zich aanmelden via ons email-adres.


Sponsoren Fietsmaatjes Leerdam

Fietsmaatjes Leerdam mag zich verheugen in een aantal geweldige sponsoren. Zo hebben de Lions Leerdam onze tweede fiets volledig gesponsord. De gemeente Vijfheerenlanden ondersteunt ons initiatief met een subsidie voor de kosten van de stalling. We zijn hen hiervoor zeer erkentelijk. De stichting Samendoen heeft toegezegd ons te ondersteunen richting hun cliënten door fietsmaatjes Leerdam onder hun aandacht te brengen.


U kunt ook Vriend van Fietsmaatjes worden. Meer informatie kunt u lezen op de pagina Vrienden van Fietsmaatjes.
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page